Foto: Erik Nissen Johansen

Avenykrog – en av världens snyggaste

Le Pain Français Avenyn 7 i Göteborg är ”en av världens bästa restauranger och barer med stor-slagen inredning”, anser Frankrikes mest lästa webbaserade tidskrift L´Internaute.

Tidigare i år har Le Pain Francais Avenyn utsetts till en av världens tjugo bäst designade restauranger och tävlat om titeln årets bäst designade kafé.
Bakom designen för Le Pain Français Avenyn står Samuel Samuelsson, som har designat alla elva enheter inom Le Pain Français-kedjan.
Le Pain Français Avenyn designades tillsammans med Stylt Trampoli.

Håkan på plats

Le Pain Français Avenyn kombinerar kafé med en fullskalig restaurang och tre barer på 1200 kvadratmeter fördelade på fyra våningar och åtta avdelningar.
Varje avdelning har ett eget tema – här finns allt från en soldränkt terrass till eleganta salonger.
Bland de tiotusentals gäster som har besökt restaurangen märks Håkan Hellström som i juni 2014 valde att lägga sin efterfest på Le Pain Français Avenyn efter rekordkonserten på Ullevi i juni.
Le Pain Français Avenyn öppnade i juli 2013.
Den webbaserade tidskriften L´Internaute har varje månad elva miljoner besökare.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG