Fler höjda röster om Pennygången

Tidningen Västers artiklar om Stena fastigheters renovering av Pennygången väcker fortfarande starka reaktioner, både här på vår hemsida och i mejlkorgen.  Efter förra veckans utspel av Bengt Gustafsson, Stena Fastigheters vd i Göteborg, då han försvarade hyreshöjningen och menade att den är motiverad, har kommentarerna fortsatt strömma in.

Stena - Tar från de fattiga
och ger till... sig själva!


Jag äcklas över att läsa den här artikeln! Bor själv hos Stena och börjar bli orolig för Pennygångens öde - kommer denna ”lyx”-renovering med tillkommande, ångestframkallande hyreshöjning, även att drabba mig? Bör jag leta efter annat? Håller med Rune: Detta skadar hela Stena sfärens rykte! Hoppas att ni finner skammen som ni borde känna och minskar era orimliga krav!     
Christian


Jävla er ..

Och det är hyresgästernas fel att lägenheterna inte blivit renoverade på flera år? Att nu MÅSTE man total renovera allt helt plötsligt. Är detta någon plan ni haft i alla dessa år?. ”Normala” bostadsbolag renoverar lite när det behövs, inte efter hur många år som helst.
Ni TRAMPAR på och SPOTTAR på och KRÄNKER folk. Vet ni det?. Om man är fattig får man ett straff att bli bortkörd av de rika. Det låter rättvist va? Det är MÄNNISKOR vi pratar om här, som ni bara kör iväg.              
Cicci


Stena - ”Expensive Living”


Renoveringen är till följd av stambytet som Stena måste göra enligt egen utsago. Hur ni kommit fram till detta stambyte - skulle vara intressant med en redovisning. Skulle ni tåla en oberoende besiktning?
Ni vill nu också anpassar lägenheterna till dagens standard i samband med stambytet men åberopar ett bruksvärde i överkant för att maximera era vinster, 40 procent marginalen måste väl hållas antar jag. Det är naturligtvis inte olagligt men ni skjuter er själva i foten eftersom det solklart visar på en girighet i kvadrat och skadar hela Stena som varumärke. Om Stenas Koncernledning är införstådda med detta kostar det väl snart 5000 kr för Skagen över dagen. Att ni inte inför myntbetalning på toaletterna också när ni ändå är igång, stollar!!
Rune Robertsson


Referensgrupp när ni redan har bestämt?


Vi har också blivit informerade om att referensgruppen inte kommer ha något att säga till om gällande omfattningen av renoveringen. Vi kan få välja handtag och sånt. Åh tack Stena men jag har vettigare saker att lägga min tid på! Som att stoppa er från att kasta ut cirka 500 människor ur deras hem på Pennygången tex.        
Klara Nordström


Stena äcklar mig!

Ni har ju ingen som helst verklighets uppfattning! Där jag bor i Stena får vi vänta i 4 veckor på att fastighetsskötaren ska ringa en firma för att komma och starta fläkten på vinden så att vi kan laga mat utan att hela lägenheten blir full av stekos! Hur fan kan du stå och säga att ni utför ett löpande underhåll, när ni inte ens har kompetent folk nog att starta en utsugsfläkt?!?
IngemarVad tycker du?

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.