Foto: Wikipedia

DEBATT: "Göteborgare, återta makten över staden!"

Till Dig som röstade nej i folkomröstningen om Västlänken: politikerna brydde sig inte om Dig! Nu har Du chans att återta makten i staden! Det skriver Lennart Steen i ett debattinlägg.

  • Publicerad 12:15, 4 aug 2018

Det här är en debattartikel/insändare på GöteborgDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Folket väljer politiker som sedan skall genomföra det som folket beslutar, annars skall de avsättas! De skall inte sitta där för sitt eget bästa, vilket många av dem tror. Folket stoppade Kungstorgsgaraget på 1960-talet. Vi kan skapa rubriker igen!

Martin Wannholt, en ärlig politiker, vågade före kommunalvalet 2014 stå upp och säga att Västlänken är olönsam och felaktig. Han dagtingade inte med sitt samvete och därför uteslöts han ur sitt parti (m), trots att han fick flest personröster. Han behandlades ovärdigt, bara därför att han hade en annan åsikt.

Martin Wannholt förstår att han är vald att företräda folket! Han har nu startat ett nytt parti, ´Demokraterna i Göteborg´ (DEM), som Du kan lägga Din röst på Vägvalet (VV) och Sverigedemokraterna (SD) vill också stoppa Västlänken, med en olönsam station i Haga och uppgrävning av hela centrum. Oberoende, insatta och kunniga människor (bl a arkitekter) har utrett flera alternativ och förklarar att "Gårda-alternativet" är hälften så dyrt och mer lämpat. Man skulle få en direktförbindelse från norr och nord-ost genom berget till en ny underjordisk centralstation vid Gårda och vidare söderut. Gör som fransmän och greker; rösta bort de politiker som inte lyssnar på dig!

Rösta bort de etablerade partierna i Göteborg och säg åter nej till Västlänken. Rösta nej till Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Feministiskt Initiativ. Rösta nej till Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna, då de inte för din talan. Göteborgare, nu har Du chansen. Ta den, för att återta staden!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG