Säckstationen Göteborgs centralstation, anledningen till att Västlänken initierades. Foto: Wikimedia Commons

DEBATT: "Haverikommission behövs inte: Säg stopp!"

Kerstin Lidbeck, volontär i Västsvenska folkinitiativet, kräver i ett debattinlägg ett stopp för Västlänken omgående.

  • Publicerad 12:10, 6 maj 2018

Det här är en debattartikel/insändare på GöteborgDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

Trafikverkets personal har beskrivit en ohållbar situation för den medarbetare, som är kritisk till Västlänken. Trafikverkets chef, Bo Larsson, anser att arbetsförhållanden för de anställda på Trafikverket är en arbetsmiljöfråga, som måste utredas!

Det hela är betydligt allvarligare än så, det är en avgrundsdjup förtroendekris från grunden i hela Västlänksplaneringen. Från Anneli Hulténs mörkläggning, Riksrevisionens totalsågning av projektet, Trafikverkets skönmålning och politikernas ignorans mot folkviljan!

Folkomröstning mot trängselskatten och tre folkomröstningar mot Västlänken!

Här behövs ingen haverikommission, det räcker att säga STOPP nu!

Nu börjar  lastbilarna rulla ut på Linnéplatsen, ambulanstransporter till Sahlgrenska sjukhuset förhindras i trafikkaoset, säg STOPP!

Nu ska man börja borra vid Korsvägen, där husen är i farozonen, säg STOPP! Träden i Hagaparken och Kungsparken ska offras, säg STOPP nu.

Nej, Peter Stordalen, (GP23/4) Det kommer inte ”att bli helt fantastiskt när tågen går under mark”. Det är ett pendeltåg i leran under centrala Göteborg, som inte kommer till något av dina hotell!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG