Santana. Till Göteborg 20 juni. Foto: Wikimedia Commons

Santana till Göteborg i sommar

Gitarrhjälten Carlos Santana kommer till Sverige nästa sommar. 20 juni intar den mexikansk-amerikanske gitarristen Trädgårdsföreningen.

  • Publicerad 13:18, 15 dec 2017

Det här är en debattartikel/insändare på GöteborgDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

LADDA NER VÅR APP: Iphone Android

Konsertsommaren i Göteborg blir bara hetare. I dag stod det klart att supergitarristen Carlos Santana gör ett sällsynt Sverigebesök med stopp i Trädgårdsföreningen onsdag 20 juni.

Den nu 70-årige mexikansk-amerikanske Carlos Santana slog genom i slutet av 60-talet och hade då bland annat en brottarhit med "Black Magic Woman". Till de senare hitsen märks "Smoth" och "Maria Maria" från succéalbumet "Supernatural".

Konserten i Trädgårdsföreningen arrangeras i samarbete med välgörenhetsorganisationen The Milagro Foundation och för varje såld biljett går nio kronor till deras arbete.

Biljetterna släpps nu på måndag.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG