Populär. Ed Sheerans första Ullevikonster sålde snabbt ut. Nu är en extrakonsert tillagd. Foto: Pressbild

Extrakonsert för Ed Sheeran på Ullevi

Nyligen blev det klart att den brittiske musikern Ed Sheeran kommer till Ullevi sommaren 2021. När biljetterna släpptes tog de snabbt slut. Nu blir det en extrakonsert.

  • Publicerad 19:09, 29 sep 2021

Trycket på biljetter till Ed Sheerans konsert på Ullevi den 10 augusti gjorde att biljettsystemet krashade och stod still i en timme. Väl igång stod det snabbt klart att biljetterna gick åt med en rykande åtgång.

Därför att nu konsertarrangörerna FKP Scorpio gjort klart för ytterligare en konsert – 11 augusti – där biljetterna redan nu finns till försäljning.

Ed Sheeran gästade Göteborg och Ullevi sommaren 2018 och bjöd en publik om 127000 på två uppskattade spelningar. Han gästade också, som GöteborgDirekt kunde rapportera, Svenska Grammofonstudion i Almedal.

Enligt studions egen Instagramuppdatering då besökte han studion för att skriva låtar och spela in tillsammans med producentparet Max Martin och Johan Schuster. Den sistnämnde mer känd som Shellback.

30-årige Ed Sheeran är just nu aktuell med singlarna och topplistelåtarna "Bad habits" och "Shivers".

Krönikor

Axelsson: "Vi måste hålla på våra traditioner"

Krönika Tradition Julen är en härlig högtid och tradition men det finns de som önskar att julen börjat tidigare och varat längre. De som tjänar pengar på den. Men börja inte tumma på julen för tidigt. lördag 9/10 16:30

Konsumentfrågan

Gäller svensk lag även utländska företag?

Konsument Konsument Vad gör man om man får hem en annan vara än den man beställt? Gäller svensk lag även företag som inte är baserade i Sverige? Och om man ramlar hos sin tandläkare – kan man då få ersättning för det? Konsumentrådgivare Cassandra reder ut. tisdag 18/5 16:11

Debatt

”Varje steg mot rättvisa och frihet är värdefullt”

Debatt Kyrkorna betydelse Den Coronapandemi som vårt samhälle utsatts för har påverkat oss alla och har gett negativa effekter inom flera områden. De radikalt minskade sociala kontakterna har enligt flera undersökningar ökat risken för våld i nära relationer... måndag 11/10 14:39