Summerburst. De kommer till Summerburst i sommar. Foto: Mostphotos

Hela listan: De kommer till Summerburst

Summerburst satsar på Ullevi 2020. Nu är det första namnen för EMD-festen klara. Bland dem aktade namn som Amin van Buuren, DJ Snake och Don Diablo.

  • Publicerad 12:05, 24 jan 2020

Som Göteborg Direkt tidigare skrivit valde Summerburstarrangörerna bort Stockholm i år. Istället är allt fokus på festen på Ullevi då 5 och 6 juni kommer bli en dansfest bortom vett och sans när Summerburst 10-årsjubilerar.

Summerbursts storsatsning i Göteborg

– Det går inte att beskriva hur peppade vi är på vårt 10-årsjubileum! Nu vill vi verkligen hylla festen och EDM-musiken som genre! Med alla fyra scener på plats och extra mycket konfetti kommer det bli det största vi har gjortnågonsin ochvi ser oerhört mycket fram emot att presentera vår line up! förklarade Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst i ett pressmeddelande.

Inför biljettsläppet 27 januari växlar arrangörerna upp ytterligare. Nu är det klart med flera av de medverkande artisterna.

Toppnamnen – huvudscenen

Armin van Buuren.

DJ Snake.

Don Diablo.

Marshmello.

Steve Aoki.

Will Sparks.

Visa merVisa mindre

Mindre scenerna

Juciy M,Lucas & Steve.

Swanky Tunes.

Sophie Francis.

N0sefin.

Meduza.

Sebjak & Fahlberg.

Dennis Ferrer.

Angerfist.

Coone.

Miss K8.

Mariana Bo klara.

Visa merVisa mindre

Summerburst 2020

Är: En svensk musikfestival med fokus på elektronisk dansmusik, som i år firar tio år. Festivalen har hållits både i Stockholm och Göteborg (Ullevi).

Artister: Genom åren har artister som Avicii, David Guetta, Icona Pop, Tiësto, Axwell & Ingrosso och Rebecca & Finoa spelat.

2020: Satsar arrangörerna enbart på Ullevi 5 och 6 juni. Biljetterna till evenemanget finns till försäljning från och 27 januari. Bland artisterna som kommer är nu bland andra Armin van Buuren, Marshmello, DJ Snake, Don Diablo och Wil Sparks klara.

Visa merVisa mindre

Vi är GBG

    Vi är GBG