Showmän. Joe Labero, Orup och Danny kommer hålla shower för en lite skara åskådare. Foto: Pressbild/Kai Martin

Orup, Danny och Labero möter publik i intimformat

Sedan tidigare har det stått klart att Joe Labero kommer möta en liten publik i Kungsportshuset. Nu har också Orup och Danny sagt ja till utmaningen. – Tre toppnamn i Artistsverige som uppträder för en publik på 134 personer kommer bli speciellt, säger arrangör Patrik Krall.

  • Publicerad 15:26, 28 okt 2020

Orup skulle tillsammans med sina vänner i GES, Niklas Strömstedt och Anders Glennmark, underhållit på the Theatre. Danny skulle varit ute och turnerat med sin nya show. Joe Labero hade trollat inför en storpublik med sina magiska trick. Men ingenting av detta har gått att genomföra på grund av coronapandemin.

Tre showmän

Men nu har arrangören Patrik Krall tillsammans med de tre showmännen valt en annan väg.

– Vi har lurat på Kungsportshuset länge. Det är en fin lokal. Så när Joe Labero och jag var där och kollade bestämde vi oss, säger Patrik Krall.

Nu blir det flera showkvällar där Joe Labero är först ut med en förtrollande kväll med sin show "Goldfinger". Därefter följer Orup och Danny.

– Den här idén hade aldrig dykt upp om det inte inte vore för hur situationen är just nu. Men artisterna är verkligen på. Danny kommer ha tre, fyra musiker på scen. Orup, däremot, vill vara ensam med en flygel eller gitarr. Det är det som lockar honom, säger Patrik Krall.

– När han rabblade upp vilka låtar han tänkte spela bara häpnade jag. Det är ju hitlåtar allihop!

Sittande publik

Showerna kommer hållas för en sittande publik om 134 personer.

– Det ska bli kul att prova det här. Jag tror att publiken kommer känna sig utvald, menar Patrik Krall, som planerar för flera kvällar med andra artister både innan och efter nyår.

– Får jag drömma skulle vi köra det här sju dagar i veckan.

Labero Orup Danny

Är: shower som artisten kommer göra var för sig i Kungsportshuset. Först ut Joe Labero 20 och 21 november. Därefter kommer han framträda 28 november samt 4, 5, 11, 12, 18 och 19 december.

Orup: Har sin show 26 och 27 november.

Danny: 1 och 2 december.

Showerna: Hålls inför en sittande publik om 134 gäster.

Visa merVisa mindre

Krönikor

Jernberg: Så ger du kritik på ett smartare sätt

Krönika Retorik Kritik kan både vara svårt att ta emot och att ge. Det här ska du tänka på för att kritiken inte ska landa fel hos mottagaren. söndag 29/11 12:10

Konsumentfrågan

Synade min optiker – kan jag ångra mitt köp?

Konsument Konsument Får jag ångra mitt köp efter att jag synat min optiker? Vad gäller om jag köpt en vara över Facebook? Konsumentrådgivare Cassandra Larsson reder ut. söndag 22/11 11:51

Debatt

"Vi måste hitta sätt att binda ihop staden"

Debatt Debatt: Västsvenska Handelskammaren Med Älvstadens utbyggnad har en förflyttning av Göteborgs centrum börjat, här pekas Frihamnen ut som en ny mitt. Nu måste vi ta tag i frågan om hur vi binder ihop staden över vattnet och på Hisingen. lördag 28/11 11:40