TILL SALU. Enligt ägaren har Sticky Fingers en omsättning på ca 18 miljoner. Foto: Michael Erhardsson

Sticky Fingers till försäljning – på Blocket

För ett år sedan såldes Sticky Fingers efter att Magnus Ax drivit den legendariska klubben i 20 år. Nu ligger rockklubben ute till försäljning igen, på Blocket.

  • Publicerad 11:26, 29 jan 2020

Den femte januari 2019 kunde Göteborg Direkt avslöja att Magnus ”Manko” Ax valt att sälja sitt livsverk – rockklubben Sticky Fingers – efter 20 år.

Säljer livsverket – legendariska rockklubben får nya ägare

Nu, ett år senare, ligger stans mest kända rockhak ute till försäljning igen. Något Gaffa, var först med att berätta.

I en annons på Blocket ligger rockklubben ute för 6 900 000 kronor och en månadshyra på 180 000 kronor. Lokalerna renoverades nyligen för 2,5 miljoner och i annonsen lyfter man bland annat fram lokalens 900 kvadratmeter för 900 personer.

Mäklaren Thomas Andrén ser goda förhoppningar om försäljning.

– Det har blivit jättefint efter renoveringen. Det finns alla förutsättningar, säger han och hänvisar i övrigt till den nuvarande ägaren.

Göteborg Direkt söker ägaren Karl Frändesjö som svarar att han är upptagen.

Trafiken – minut för minut

DEBATT

Tjulander: Allas husdrömmar blir inte verklighet

Krönika Hur mycket folks boendesituationer än skiljer sig så har vi nog alla en sak gemensamt. Alla bär vi på en husdröm.lördag 15/2 16:31

QUIZ

QUIZ: Vad betyder nyorden?

35 ord har skapats eller blivit vanligare under 2019 Animoji, deepfake, popcornhjärna och dra åt helvete-kapital är exempel på ord i Språkrådets nyordslista för 2019. Men vet du vad orden betyder?fredag 27/12 11:57