Framgångståg. Trion Ina Lundström, Emma Knyckare och Scroll-Mia utökar sin turné. Foto: Nicke Johansson

Succépodden Flashback Forever utökar turnén – och prisas

Emma Knyckares, Ina Lundströms och Scroll-Mias podd Flashback Forever har sedan starten förra året blivit en succé. I går fick trion också Barncancergalans pris för Årets humorpodd. Nu är det också klart att den kommande turnén utökas.

  • Publicerad 16:47, 28 sep 2021

När podden startade i januari 2020 var det för att snabbt bli en succé. Något GöteborgDirekt skrev om här.

Redan förra året prisades Flashback Forever och populariteten steg ytterligare där den kreativa trion lyckades med att sälja inte mindre än 11500 av sin julkalender i december 2020.

I början av nästa år startar Flashback Forever sin turné på Lisebergsteatern i Göteborg. En turné som pågår till den 3 april då finalen hålls i Örebro.

Det är nu klart att den redan har blivit en succé. Till de redan fastlagda 24 föreställningarna adderas ytterligare sju i Stockholm, Lund, Malmö och Göteborg.

I "Flashback Forever – Showen" kommer Emma, Ina och Scroll-Mia göra en djupdykning i det allra roligaste med Flashback. Dessutom i en helt annan form än vanligt. 

– Jag och Emma är vana att improvisera och spinna loss, medan Mia får stå med en flanellograf och känna sig trygg. Vi har nosat lite på detta när vi gjorde en julkalender ihop, och det känns som den stora tjusningen är att vi kommer kunna använda oss av fler uttryck med showen än att snickesnacka. Vi kommer även behöva kamma oss, det är en stor skillnad, berättar Ina Lundström i ett pressmeddelande.

Trion firar just nu en framgångsvåg. I går, under Barncancergalan, tilldelades Flashback Forever priset för Årets podd.

– Vi är så jävla nöjda. Gud alltså, vi blev verkligen svinglada, säger Ina Lundström till GP.

Flashback Forever

Är: En podd startad i januari 2020 av Ina Lundström, Emma Knyckare och Scroll-Mia, som blivit en av Sveriges mest populära.

Aktuell: Med en turné som startar i Göteborg 21 januari och pågår till 3 april i Örebro efter över 30 spelställen. Flashback Forever tilldelades priset Årets humorpodd på Barncancergalan 27 september.

Krönikor

Axelsson: "Vi måste hålla på våra traditioner"

Krönika Tradition Julen är en härlig högtid och tradition men det finns de som önskar att julen börjat tidigare och varat längre. De som tjänar pengar på den. Men börja inte tumma på julen för tidigt. lördag 9/10 16:30

Konsumentfrågan

Gäller svensk lag även utländska företag?

Konsument Konsument Vad gör man om man får hem en annan vara än den man beställt? Gäller svensk lag även företag som inte är baserade i Sverige? Och om man ramlar hos sin tandläkare – kan man då få ersättning för det? Konsumentrådgivare Cassandra reder ut. tisdag 18/5 16:11

Debatt

”Varje steg mot rättvisa och frihet är värdefullt”

Debatt Kyrkorna betydelse Den Coronapandemi som vårt samhälle utsatts för har påverkat oss alla och har gett negativa effekter inom flera områden. De radikalt minskade sociala kontakterna har enligt flera undersökningar ökat risken för våld i nära relationer... måndag 11/10 14:39