Albumaktuell. Håkan Hellström släpper nytt album. Foto: Mostphotos/ Michael Erhardsson

"Tillsammans i mörker" – ny musik från Håkan

Via sitt Instagramkonto och reklam på stan meddelade Håkan Hellström att det kommer ny musik från honom. Först singeln "Tillsammans i mörker". Sedan albumet "Rampljus", som kommer i två akter.

  • Publicerad 09:52, 24 mar 2020

Nytt. Håkan Hellström bjuder på ny musik i vår. Foto: Håkan Hellströms Instagramkonto

LADDA NER VÅR APP: Iphone Android

Håkan Hellström firar tjugo år som soloartist i år och det gör han rejält. Inte mindre än fyra Ullevikonserter är bokade och, som det ser ut nu, helt utsålda i sommar. Trots hotet från coronaviruset är siktet inställt på att genomföra konserterna 12 och 13 juni samt 28 och 29 augusti.

Men den populäre artisten nöjer sig inte med det.

I helgen flaggade han på sitt Instagramkonto för ny musik. Ingen göteborgaren som i helgen gick på Avenyn kunde undgå reklamkampanjen där det på reklampelare stod om den nya singeln "Tillsammans i mörker", som planeras komma 26 mars klockan 20.00 och albumet "Rampljus" med tänkt release 15 maj.

På Håkan Hellströms Instagramkonto står det " 20 år i strålkastarljuset. Ett helt liv med allt vad det för med sig av både ljusa och mörka sidor. 'Rampljus' känns som en passande titel.
Albumet kommer att släppas i två delar, eller akter om ni så vill, del 1 den 15 maj och del 2 i augusti (exakt datum kommer senare). Hoppas ni diggar".

Vi är GBG

    Vi är GBG