Roomservice. Timo Räisänens konsert sänds direkt till hotellrummet på Valborg. Foto: Kai Martin

Unik Valborgskonsert direktsänd till hotellrummet

Vilsen i Valborg…? Då kan lösningen vara att ta in på hotell – och få en konsert med Timo Räisänen på köpet.

  • Publicerad 12:16, 28 apr 2020

Direktsänt. Den unika underhållningen på Valborg sker direkt till rummen. Foto: Kai Martin

Fest på rummet. Posthotellet bjuder på fest på rummen på Valborg. Foto: Kai Martin

Det är Clarion Post Hotel tillsammans med produktionsbolaget Revolve Concept Management som gör en satsning på just Valborg. Hotellgästerna får en möjlighet till underhållning av det speciellare slaget.

Från Stora salen direktsänds en konsert med Timo Räisänen till rummens tv-apparater. Interaktion görs via Instagram där publiken kan chatta med artisten och önska låtar.

– Jag har fått mängder med förfrågningar om streamade konserter. Det här är något annat. För mig är det viktigt med kontakt med publiken. Det får jag här, så jag förstod snabbt att det här var något jag ville göra, säger Timo Räisänen.

Tanken är att de hotellgäster som köper konsertpaketet inte behöver lämna rummen för underhållning. Mat och dryck finns på plats, musiken kommer till tv:n och en eller annan överraskning kan komma knackandes på dörren.

– Vi har försökt tänka utanför komfortzonen och vill göra något för göteborgarna med en göteborgare. Här har Timo varit drömartisten eftersom han är så positiv, säger Daniel Jonzon på Revolve Concept Management.

– Vi är flera inom eventbranschen som har mängder med resurser till förfogande. Vår teknik finns på plats, egentligen tänkt för affärsmöten. Men nu på kort tid har vi skapat en kreativ plattform, som vi också ser kan fungera i framtiden. Evenemang som är en blandning av digitalt och personer på plats.

Valborgskonsert

Är: En solospelning med Timo Räisänen direktsänt rummen till de hotellgäster som bokat för specialevenemanget på Clarion Post Hotel i Göteborg. Konserten sker i hotellets stora sal.

Interaktion: Sker via Instagram och sidan Stayingbg där man kan chatta med artisten och önska låtar.

Vi är GBG

    Vi är GBG