Till Göteborg. Veronica Maggio kommer till Trädgårdsföreningen i sommar. Foto: Michael Erhardsson/ Mostphotos

Veronica Maggio till Göteborg i sommar

Senast Veronica Maggio var i Göteborg fick hon åka hem prislös. Men i sommar hoppas hon på publikens hyllningar då hon kommer till Trädgårdsföreningen för en spelning.

  • Publicerad 12:00, 10 feb 2020

Veronica Maggio var flerfaldigt nominerad när det vankades P3 guldgala i mitten av januari. Men den tidigare prisade och hyllade artisten fick se priserna gå förbi den här gången.

Ändå var 2019 ett framgångsår för den redan så framgångsrika sångerskan och låtskrivaren. Under året kom hennes senaste album "Fiender är tråkigt", med den mängder med radiospelningar och en turné som bland annat landade i Slottsskogen under Way out West.

Nu flaggar Veronica Maggio för en turné sommaren 2020.

Göteborg gästas

På sitt Instagramkonto släpper hon datum för datum vilka spelställen hon och hennes band kommer till.

Först ut var Umeå (29/5), som följts av Oslo (26/6). Båstad (3/7), Mo i Rana 28 augusti och Sarpsborg i Norge som final (5/9). Kvar finns datum för 19 juni, 4 juli, 24 juli, 30 juli och 4 september. Men spelplatserna meddelas alltså senare.

Klart är emellertid att Göteborg gästas. Den 21 augusti kommer hon till Trädgårdsföreningen. Som förband på turné kommer Mares, även de från Uppsala, som under året haft en hit med Grammis- och P3-guldnominerade "Sunnanvind", som också blev 2019 års mest spelade låt i P3.

Veronica Maggio

Turné: Sommaren 2020 åker Veronica Maggio på turné. Start är det 29 maj i Umeå, därefter väntar ytterligare 13 spelningar med final i Sarpsborg 5 september. 21 augusti kommer turnésällskapet till Trädgårdsföreningen i Göteborg. Under våren är Veronica Maggio på turné i Norge.

Vi är GBG

    Vi är GBG