Smuggling. En fånge på Skogomeanstalten togs med sexleksak i strumpan. Foto: Michael Erhardsson/ Mostphotos

65-årig fånge smugglade in sexleksak i strumpan

Personal på Skogomeanstalten fick beslagta en sexleksak från en intern på anstalten i slutet av augusti. Fången ska ha kommit tillbaka efter en permission då insmugglingsförsöket upptäcktes.

  • Publicerad 15:41, 12 sep 2019

En 65-årig fånge på Skogomeanstalten, i fjol dömd för grova sexövergrepp mot barn och grova barnporrbrott, har försökt smuggla in en sexleksak på anstalten. Det enligt handlingar från Nyhetsbyrån Siren.

Det var efter att den 65-årige mannen återkommit från en permission som personal på anstalten finner en laddsladd i mannens kostym. När personal frågar vad sladden är till ska fången svarat undvikande på frågan. Personalen ser då att något sticker fram ur 65-åringens ena strumpa. Här svarar mannen än en gång undvikande på vad det är för något men efter en närmare titt visar det sig vara en klitorisvibrator.

Kriminalvården beslutar att ge mannen en varning för insmuggling/ försök till insmuggling.

I förhör med mannen uppger han att han ville köpa den till ”sin lilla dam i Halmstad” och medger att det var dumt att försöka ta med den in på anstalten.

Kriminalvården beslag tar vibratorn, laddsladden och en tillhörande manual. I deras beslut skriver de att 65-åringen kommer få tillbaka artiklarna när han avtjänat sitt straff.

Vi är GBG