Fullmatad helg. Amanda Werne på Liseberg, Mats Westling vid Kronhuset eller Hästpojken på Festival del Mar. Jo, det finns att välja på i helgen. Foto: Kai Martin

Bästa tipsen till en fullmatad Göteborgshelg

En späckade nöjeshelg. Eller vad sägs om två festivaler, Slowgold på Liseberg eller musik vid Kronhuset. För de pegnar som blir över kan en tur till bagageluckeloppisarna vara en tips.

  • Publicerad 16:30, 29 jun 2018

Bluesfestival

Vad: Bluesfestivalen har blivit en tradition på Villa Belparc. I år med Bonita & the BluesShacks, Julia and the basement tape, Aunt nanzy, Sky High 40 år, Jesper Bjarnesen Band, Nine Below Zero, Marino Valle Band, Torbjörn Risager & the Black Tornado, Travellin’ Brothers och Lollo Gardtman med Mr Bo and the Voodooers.

Var: Villa Belparc, Slottsskogen.

När: Fredag 29 juni, 19.00, lördag 30 juni, 19.00.

Info: Hittar du här!

Indiefestival

Vad: Festival del Mar, som Göteborg Direkt skrivit om, flyttar i år sin verksamhet från Apserö dansbana till Reveljen vid Nya Varvet. På scen bland andra Hästpojken, Vita Bergen, Ruby Empress, Junior Brielle och Hanna Järver.

Var: Reveljen, Skeppet Ärans Väg 23.

När: Fredag 29 juni, 16.00, lördag 30 juni, 16.00.

Info: Hittar du här!

Kvinnokraft

Vad: Lisebergs stora scen bjuder dubbelt upp. Dels med göteborgskan Slowgold, som i våras kom med sitt femte album "Mörkare" i våras. Hon delar scen med Melissa Horn från Stockholm, har sedan debuten 2007 vuxit till att bli en av svensk popvisas mest populära artister.

Var: Lisebergs stora scen.

När: Lördag 30 juni, 19.00.

Info: Hittar du här!

Sommarmusik vid Kronhuset

Vad: Mats Westling gjorde succé med sin musik när Café Kronhuset öppnade för musik på gården vid Kronhuset. I år fortsätter satsningen på lördagar i juni och juli. Dessutom med förstärkning av artistkollegor till Mats Westlin på fredagar i juli. Något Göteborg Direkt skrev om här.

Var: Café Kronhuset.

När: Lördag 30 juni, från 16.00.

Info: Hittar du här!

Bagageloppis

Vad: Den populära bagageluckeloppisen fortsätter enträget och ger säljare en möjlighet att tjäna en slant kombinerat med garderobs- eller garageröj. För den idoge finns å andra sidan chansen att fynda saker till en bråkdel av nypris.

Var: Dalens fotbollsplaner, Slottsskogsgatan 113.

När: Lördag 30 juni, 11.00, söndag 1 juli, 11.00.

Info: Hittar du här!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG