Foto: Mostphotos

Bilbrand i Västra Frölunda

Flera bilar i Västra Frölunda har fått fönsterrutorna inslagna och två av dem har stuckits i brand. Vittnen ska ha sett flera ungdomar på platsen strax innan bilbränderna bröt ut.

  • Publicerad 09:51, 7 aug 2017

Vid midnatt fick polis och räddningstjänst kallas till Turkosgatan i Västra Frölunda då flera bilar i området utsatts för skadegörelse. Två bilar ska ha satts i brand och ytterligare fem bilar ska ha fått fönsterrutorna krossade. När polisen kom till platsen fanns flera ungsommar i området, vittnen säger även att ett större gäng ungdomar ska ha befunnit sig på platsen innan branden startade. 

– Det var lugnt när polisen kom fram. Vi kommer att bearbeta vittnesmålen under dagen för att förhoppningsvis kunna lagföra någon för det inträffade, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG