Butiksinbrott i centrum

En butik på Vallgatan utsattes sent under tisdagskvällen för ett inbrott. Det är ännu oklart vad som har stulits.

 • Publicerad 07:27, 12 sep 2018

Polisen fick larmet om inbrottet strax efter klockan 23 på tisdagskvällen. Någon hade krossat en ruta på baksidan av butiken på Vallgatan och tagit sig in.

– Det är en förbipasserande som ringer och larmar. Personen ser hur någon i mörka kläder står och hävar ut grejer, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

När polisen kommer till butiken är anmälaren inte kvar. De söker i området utan att hitta någon gärningsman.

–Det fanns inga synliga fordon eller så i närheten heller. Det är en så länge oklart vad som har stulits, säger Thomas Fuxborg.

Under onsdagmorgonen fick polisen larm om ytterligare ett inbrott i centrum.

– Det är en kvinna som jobbar vid Kungsportsplatsen som ser ett krossat skyltfönster på en fruktaffär. Larmet gick igång först när polispatrullen gick in, så det är oklart om någon har varit där inne, säger Thomas Fuxborg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

  Dagens namn – 12 november

  Nyheter FILM! Ett av dagens namn var ett av de mest omtyckte förnamnen i Tyskland på medeltiden. Gissa vilket!måndag 12/11 10:30

  Helgtipset: Bästa guiden för bästa helgen i Göteborg

  Nyheter Röjig rock med Union Carbide Productions eller Ian Rusths efterlängtade konst? Eller den musikaliska föreningen mellan Vanessa Liftig och Matti Ollikainen…? Några av helgens möjligheter. Bästa tipsen...fredag 9/11 12:30

  Backstreet Boys till Scandinavium

  Nyheter Backstreet´s back alright! 90-talet hälsar på när Backstreet Boys kommer till Scandinavium i maj.fredag 9/11 11:48

  Dagens namn – 9 november

  Nyheter FILM! Dagens namn har grekiskt ursprung.fredag 9/11 10:30

  Vi är GBG