Christer vill ta vara på klubbens engagemang

Christer Abrahamsson, ny ordförande för Askims IK, som nu ser fram emot att få ge styrelsen verktygen att utveckla klubben och komma bort från normen där ordföranden tar alla viktiga beslut.

  • Publicerad 10:01, 31 maj 2018

Vad har du för planer för klubben?

– Jag vill inspirera och motivera styrelsens medlemmar att leda verksamheten. Jag vill ge alla i styrelsen specifika ansvarsområden så att de kan leda verksamheten, säger Christer Abrahamsson.

Du har lång erfarenhet av ideellt föreningsarbete inom fotbollen vad tar du med dig ifrån det?

– Jag har ju haft alla roller som finns i en förening, jag har varit spelare, tränare, ledare och förälder så jag tror att jag har en stor förståelse för dessa roller, säger Christer.

Vad kan bli bättre i Askims IK?

– Det finns ett fantastiskt ideellt engagemang i Askims IK och jag vill ta vara på det på ett bra sätt. I Askims IK finns det en vilja att göra något för samhället, barnen och ungdomarna. Därför är det så häftigt att se hur många som lägger stor del av sin tid nere vid Kobben – det engagemanget vill jag ta till vara och utveckla ytterligare.

Klubbens största utmaning?

– Att få de äldre spelarna att fortsätta spela och engagera sig i klubben. Jag vill göra det enklare att ta klivet upp i junior- och seniorlag.

Christer Abrahamsson

Ålder: 60 år.

Bor: Västra Göteborg.

Familj: Fru och två söner.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG

    Vi är GBG