HÅKAN. Än så länge planerar arrangören att genomföra konserterna. Foto: Paul Wallén

Corona stoppar inte Håkan – än så länge

Under torsdagen har flera media gått ut med uppgifter om att sommarens Håkan-konserter på Ullevi skjuts upp. Detta stämmer inte. Än så länge är konserterna tänkta att genomföras som planerat.

  • Publicerad 13:57, 12 mar 2020

I sommar fyller Håkan Hellström Ullevi fyra gånger om, två gånger i juni och två gånger i augusti. Under torsdagen har flera media gått ut med uppgifter om att konserterna kommer att skjutas upp. Detta tillbakavisas av arrangören.

Håkan historisk – fyra utsålda Ullevikonserter på en sommar

Vi planerar för att konserterna ska genomföras som tänkt. Just nu kan varken vi eller experterna avgöra hur länge Coronautbrottet kommer att pågå, men vi hoppas så klart att det inte ska påverka sommarens konserter. Vi följer utvecklingen hela tiden, och står bakom de beslut som regeringen tar. Safety first, skriver FKP Scorpio på Facebook.

De skriver också att andra konserter som ligger närmare i tid kommer att flyttas till följd av regeringens mötesbegränsning.

Allmänna sammankomster i Sverige stoppas

Den som inte har möjlighet att gå på det nya datumet kan få pengarna tillbaka. Om konserter ställs in får alla pengarna tillbaka. FKP Scorpio skriver vidare att ambitionen är att genomföra alla konserter med färre än 500 deltagare enligt plan.

För konserter som ligger månader framåt i tid, exempelvis Håkan Hellströms konserter, avvaktar dem beslut. Men planen i dagsläget är att konserterna ska genomföras.

Håkan Hellströms låtar blir musikal

Trafiken – minut för minut

KONSUMENT GÖTEBORG

Vad gäller när flygbolaget ställer in min planerade resa?

Konsument. Måste jag betala ersättning för leveranshinder och hyra, vad är Konsumentverket och vad är konsumentvägledningen egentligen och vad gäller när flygbolaget ställer in min planerade resa? Konsumentrådgivare Cassandra Larsson reder ut. söndag 24/5 12:00

DEBATT

"För oss är det tydligt – välfärden måste sättas först"

Debatt Socialdemokraterna Välfärdsarbetarna utför några av de allra viktigaste arbetsuppgifterna vi har i samhället. De tar hand om våra barn och äldre, vårdar de sjuka och utbildar de unga. torsdag 2/7 10:21

KRÖNIKOR

Fransson: "En historisk höst väntar din lokaltidning"

Krönika Göteborg Direkts chefredaktör Joakim Fransson ser tillbaka på en tuff vår, men blickar samtidigt framåt mot en historisk höst.fredag 3/7 13:10

QUIZ

Quiz: Vad kan du om din snart 400-åriga stad?

Firar 399 år i dag Idag är det ett år kvar till det stora 400-årsjubiléet för vår stad. Men vem grundade då Göteborg? Och hur gammal är egentligen Götaälvbron? I det här quizet kan du utmana dina Göteborgskunskaper.torsdag 4/6 15:11