Sommarnöje. POP UP PLAY ordnar en rad olika aktiviteter på olika platser i Angered i sommar. Bland annat vattenkrig. Foto: Mostphots

Det här kan du göra på sommarlovet i öster

GöteborgDirekt listar fem platser i öster där sommaraktiviteter för unga kommer att äga rum.

  • Publicerad 09:00, 28 jun 2021

Angereds arena

Här kan du mellan 7-14 år pröva på simhopp under några dagar i vecka 26 och 27. Det är Angereds simklubb som står som arrangörer och träningen inleds med lek och övningar på land för att sedan övergå till vattenaktivitet. Föranmälan krävs till info@angeredssk.se.

Bergumskolan

Varje vardag fram till 13 augusti sker det en rad olika aktiviteter i området kring Bergum-Gunnilse med utgångspunkt vid skolan. Vad sägs om tiktok-kurser, pyssel, basket och innebandy som exempel? Aktiviteterna är gratis och pågår mellan klockan 10-16.

Kulturskolan Östra Göteborg

Kulturskolan ordnar kreativs aktiviteter i olika lokaler i sommar. Du mellan 7-12 år kan bland annat få testa på att göra animationsfilmer och unga från 6 år har möjlighet att testa på teater. För datum, plats och tid kolla in Göteborgs stads kalendarium på hemsidan.

POP UP PLAY

På flera olika platser i Angered kommer POP UP PLAY att dyka upp med sina spontana idrottsaktiviteter. De bjuder på allt från hopprepshoppning, fotboll och vattenkrig. Aktiviteterna äger rum mellan klockan 11.30-18. Kika in på Instagramkontot @popup_angered för att se var de håller hus, vecka för vecka.

Gårdstensdalen

Under sex veckor i sommar ordnar Svensk-somaliska fotbollssällskapet idrottsaktiviteter i Gårdstensdalen fram till 31 juli. Det blir volleyboll, basket, fotboll och tennis varje tisdag, onsdag, fredag och lördag mellan klockan 14-18. Aktiviteten är gratis.