Ed Sheeran. Foto: Flickr

Ed Sheeran släpper fler biljetter

Trycket efter fler biljetter till Ed Sheerans två utsålda konserter på Ullevi i sommar har varit hårt. Men nu kommer beskedet som fansen längtat efter – fler biljetter släpps i morgon.

  • Publicerad 10:07, 20 mar 2018

I juli kommer superstjärnan Ed Sheeran till Göteborg och Stockholm för tre konserter med sitt senaste album ”Divide” i bagaget. 2017 korades Sheeran till världens bäst säljande artist, och hans låtar streamades 47 miljoner gånger i månaden. Hitlåten ”Shape of You” har belönats med platina 14 gånger om och är världens mest streamade låt genom tiderna, med nästan 1,7 miljarder spelningar på Spotify.

– Sverige älskar Ed Sheeran och det är otroligt kul att kunna släppa upp fler sittplatser till sommarens konserter. De kommer ta slut fort, säger Kajsa Apelqvist.

Konserterna med Ed Sheeran i sommar är slutsålda sedan länge. Hittills har över hela 170.000 biljetter sålts till de tre konserterna.

– Ed Sheeran är Sveriges utan tvekan mest populära liveartist just nu, säger Kajsa Apelqvist hos arrangören FKP Scorpio Sverige.

I morgon onsdag 21 mars kl. 10:00 släpps de nya biljetterna. Ed Sheeran spelar på Ullevi i Göteborg 10 och 11 juli och på Friends Arena i Stockholm 14 juli.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG