Polisen. Söker vittnen till bilbränderna i Frölunda. Foto: Gabriel Tjulander

Efter bilbränderna: Polisen söker kvinna

Efter bilbränderna i Frölunda vädjar nu polisen till allmänheten om vittnesmål. De söker även efter en specifik kvinna som ska ha mött gärningsmännen.

  • Publicerad 13:12, 11 sep 2018

Förundersökningen för bilbränderna i Frölunda den 13 augusti pågår för fullt och nu söker polisen vittnen till händelsen.

– Alla iakttagelser är viktiga och vi tar gärna emot fotograferat eller filmat material, säger Carl Fridén, polisiär utredare.

Vittnesmål kan ha missats

Han understryker även att om man gett sitt vittnesmål till polisen på plats då det händer kan man höra av sig igen då det finns en risk att inte alla de uppgifterna nått fram till polisen.

– Det var ett väldigt kaosartat läge där och då så det finns en risk att saker kan ha missats. Har man filmat eller fotograferat material eller om man har sett något ska man höra av sig, säger Carl Fridén.

Söker en särskild kvinna

Polisen går även ut och söker en specifik kvinna som ska ha befunnit sig på Frölunda torg samtidigt som bilbränderna skedde. Enligt polisen kan hon ha mött gärningsmännen innan hon gått in på gymet Nordic Wellness.

– Hon kan ha iakttagelser som är viktiga, precis som andra vittnesmål från allmänheten.

Men varför söker ni specifikt henne?

– Vi tror att den kvinnan kan ha iakttagelser som är viktiga och jag nöjer mig med att kommentera så mycket. Nu får vi hoppas att hon träder fram, säger Carl Fridén.

Polisen beskriver kvinnan som ljushårig och ska ha iakttagit gärningsmännen innan hon gick in på Nordic Wellness vid Frölunda torg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG