Foto: Stina Olsson/Micke Sandström

Efter önskemålet – Västtrafik erbjuder unika biljetter

I sommar kan turister och göteborgare köpa specialbiljetter till sommarens evenemang i staden. – Det har varit en vanligt önskemål och tack vare vår app kan vi nu erbjuda det här, säger Mette Ramquist, presschef på Västtrafik.

  • Publicerad 11:30, 7 aug 2018

Biljetterna i appen Västtrafik To Go är unika för respektive evenemang.

– Under Gothia Cup omfattades flera zoner under flera dagar. Nu under Way Out West gäller de bara i Göteborg under färre dagar, som exempel, säger Mette Ramquist, presschef på Västtrafik.

Varför börjar ni med det här?

– Det har varit en vanligt önskemål och tack vare vår app kan vi nu erbjuda det här, säger Mette Ramquist.

Under sommaren kunde besökare åka med specialbiljetter under Gothia Cup och nu erbjuds olika varianter under Way Out West, Europride och Bokmässan.

– Det här är ett test och Under hösten ska vi utvärdera hur det har gått och förhoppningsvis kan vi fortsätta även nästa år, säger Mette Ramquist.

Kan det bli aktuellt med fler typer av periodbiljetter?

– Efter att vi utvärderat får vi se om fler evenemangsbiljetter kan tillkomma. Vi har ju redan kortare periodbiljetter - ett dygn och tre dygn. Evenemangsbiljetterna är utöver dem, säger Mette Ramquist.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG