Turnéklar. Mia Skäringer gör en Sverigeturné som landar i Göteborg i höst. Foto: Emma Svensson

Efter publiksuccén – ny turné för Mia Skäringer

För fyra år sedan sågs hennes turné "Avig Maria – och sångerna jag har gråtit till" av fler än 60000. Nu följer hon upp succén med "Avig Maria – no more fucks to give" i höst. I november kommer hon till Göteborg.

  • Publicerad 16:30, 13 mar 2018

Maria Skäringer har bland annat med sin roll i TV4-serien "Solsidan", den efterföljande filmen (2017) och med sin medverkan i "Ack, Värmland", även den TV4, blivit folkkär. Med sin populära podd "Mannheimer & Skäringer" har hon tillsammans med Anna Mannheimer gjort stor succé sedan starten förra året.

Nu fortsätter hon framgångståget.

I november 2014 hade hennes föreställning "Avig Maria – och sångerna jag gråtit till" premiär. När den packades ner efter att ha turnerat runt i Sverige hade över 60000 sett den.

Nu kommer uppföljaren "Avig Maria – no more fucks alive" och Mia Skäringer håller inte tand för tunga. I ett pressmeddelande säger hon om arenaturnén i Sverige i höst:

– Nej, det anstår mig icke längre att göra mig mindre än vad jag är. Jag är inte skapad av Adams gamla revben. Det fanns byggmaterial till mig med. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut. Det här är mina 90 minuter. Avig Maria är en föreställning om att äga sig själv, vara kvinna på sina egna villkor. Fulvackerstarksvagjag. Jag tar med er på en resa i min människa, genom demoner, rädslor och kärlek. Och visst är jag rädd men Tabita håller mig i handen - Nu ru, nu tar vi en litten go rök på detta å sätter ner skåpet. One last fuck to give!

För manus står hon naturligtvis för själv. Regin ansvarar Edward af Sillén för.

Turnéstarten är den 2 november i Örebro och finalen i Globen i Stockholm den 24 november. Den 17 november kommer turnén till Göteborg och Scandinavium.

Mia Skäringers turné

Spelplatser: Örebro (2/11), Linköping (3/11), Gävle (8/11), Västerås (9/11), Karlstad (9/11), Karlstad (10/11), Uppsala (15/11), Göteborg (Scandinavium 17/11), Halmstad (22/11), Malmö (23/11) och Stockholm (Globen 24/11).

Manus: Mia Skäringer.

Regi: Edward af Sillén.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG