Vuxenutbildning anmäler sexuellt ofredande till Arbetsmiljöverket. Foto: Mostphots

Elev onanerade framför lärare

En elev på en vuxenutbildning i Frölunda ska ha ofredat en lärare genom att ha onanerat framför henne och modellerat lerskulpturer föreställande könsorgan.

  • Publicerad 18:00, 14 jun 2018

I en anmälan till Arbetsmiljöverket framgår det att en lärare på en vuxenutbildning i Västra Frölunda blivit utsatt för sexuellt ofredande av en elev.

Eleven ska ha tillverkat skulpturer av lera föreställande könsorgan. I anmälan fram går det även att eleven, i slutet av lektionen, ska ha tvingat till sig flera kramar av läraren och kysst henne på halsen.

Hon ska upprepade gånger sagt ifrån och gjort det tydligt att hon inte tyckt att närmandena varit okej.

Läraren lämnar klassrummet men när hon kommer tillbaka möts hon av eleven som då står och onanerar.

I januari anmälde skolan en liknande händelse då en lärare i samband med avslutandet av en lektion blev utsatt för sexuella trakasserier. Hon märkte att en av eleverna satt ensam kvar i klassrummet och uppfattade det som att eleven ville ha hjälp med en uppgift. När eleven räcker över sin mobil till läraren visar den en bild på ett kvinnligt könsorgan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG