Filip spelar tuba – ber om ursäkt med blommor

Du som har tittat på tv eller gått på bio den senaste tiden har kanske sett Filip Karlsten spela bastuba utanför en beninmack i Frölunda. Men varför? Och varför ber han om ursäkt med blommor och choklad?

  • Publicerad 11:40, 7 dec 2017

Filip Karlsten, 27, har jobbat på OKQ8 i Västra Frölunda i tre år. I fyra år har han spelat bastuba. Kombinationen gav honom huvudrullen i en ny reklamfilm.

Brukar du ha med dig bastuban till jobbet?

– Det har hänt när jag kommer från eller ska till någon spelning. Då har jag haft uppe den och spelat en trudelutt.

I reklamfilmen ringer en person till bensinstationen och klagar när du spelar och du går hem till henne med blommor. Hände det på riktigt?

– Ja, vi planerade bara att jag skulle sitta och spela utanför och se vad som hände. Då var det någon som skrek "håll käften" och en då som ringde. Så då gick jag hem till henne och bad om ursäkt. Man måste bjuda lite på sig själv.

Brukar folk bli arga när du spelar?

– Det händer väl att vissa tyckt att man låter som en Stena Line-färja men de flesta brukar tycka att det är en kul grej.

Vad har du fått för reaktioner på filmen?

– Det har varit flera stycken som känner igen mig och det är ju väldigt roligt. Många har sagt att det är häftigt eller ”Fan vad kung du är”. Jag har bara fått positiva reaktioner.

Tror du detta kan leda till nya uppdrag framför kameran?

– Jag hoppas det. Det var väldigt roligt att spela in.  

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG