Foto: Mostphotos

Försökte ta sig ombord på ett fartyg – bröt fötterna

Två unga män klättrar över ett staket i Arendal för att kunna ta sig ombord på ett fartyg. Men när de hoppade ner på andra sidan bröt båda fötterna.

  • Publicerad 08:42, 2 aug 2018

Vid 04:45, natten till torsdag, greps två män i 20-årsåldern i Arendel misstänkta för olaga intrång.

– De klättrade över ett staket vid Oljevägen i Arendal men när de hoppade över på andra sidan så bröt båda fötterna. De hann inte långt. Skyddsvakterna var snabbt framme och grep dem, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Männen kördes till Mölndals sjukhus för vård.

Peter Adlersson berättar att det inte är ovanligt att personer försöker ta sig ombord på fartyg.

– Det är inte lika vanligt nu som det var för ett par år sedan. De har ganska bra bevakning där nu. Men det händer då och då. Den här gången gick det ju inte så bra, säger Peter Adlersson.

Var männen efterlysta?

– Nej, jag vet inte anledningen. De ville väl ta sig till England eller något. Men jag vet inte riktigt hur de har koll på vilket fartyg de ska ta sig ombord på, säger Peter Adlersson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG