Förrådet var bortom alla räddning när räddningstjänsten väl anlände. Foto: Göran Celion

Fotbollsklubb fick förråd totalförstört

Under natten till i dag fick Hovås Billdal IF sitt förråd vid Billdalsvallen nedbränt till grunden. – Det här är jättetråkigt när det händer men vi tänker inte låta det påverka oss, säger Lars Andreason, ordförande i klubben.

  • Publicerad 12:00, 12 jul 2017

Vid tretiden på natten fick räddningstjänsten in ett larm om en brand vid Billdalsvallen. När de väl kommit fram till platsen visade det sig att det var ett förråd tillhörande Hovås Billdal IF som brann. Den lilla byggnaden var helt övertänd och bortom räddning.

– Utav vad vi vet ska det inte funnits något inne i förrådet som skulle kunnat börja brinna av sig själv, säger Lars Andreason.

Han hoppas att alla som kan ha sett något misstänkt innan eller efter branden vänder sig till polisen med tips.

Lars är samtidigt fast besluten om att det här inte ska få påverka klubben eller spelarna.

– Händelsen är polisanmäld och vi kommer göra en inventering av vad som gått förlorat i branden. Vi har många duktiga ledare som kommer se till att det här inte ska påverka våra spelare, avslutar Lars Andreason.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG