Friskis och Svettis ställer in träningspass

Nu anpassar sig även Friskis & Svettis till det rådande corona-läget. Från och med torsdag eftermiddag ställs alla gruppträningspass in.

  • Publicerad 16:45, 12 mar 2020

Först meddelade gymkedjan Sats att de stänger alla gym i två veckor. Därefter var det Friskis och Svettis tur. Efter ett krismöte under torsdagsförmiddagen beslutade Friskis och Svettis att ställa in alla gruppträningspass, gyminstruktion och barnpassning i Göteborg. Gymmen hålls däremot öppna för träning tills vidare.

Friskis och Svettis lovar också i ett mejl till sina medlemmar att alla ska kompenseras tidsmässigt för den inställda träningen.

Eftersom Barncancerfonden har beslutat att avboka samtliga spin-of-hopeaktiviteter utgår även Friskis och Svettis event Trampa-för-livet den 21 mars.

Friskis stänger. Nu ställs alla gruppträningspass in i Göteborg. Foto: Foto: Paul Wallén

Trafiken – minut för minut

DEBATT

"Bryt ihop men se till att gå vidare"

Retorikcoachen om coronapandemin. Alla påverkas vi av den rådande corona-situationen men vissa slår den hårdare mot. Jenny Ralphsson Jernberg vet hur man tar sig genom tuffa motgångar.tisdag 24/3 16:53

QUIZ

QUIZ: Vad betyder nyorden?

35 ord har skapats eller blivit vanligare under 2019 Animoji, deepfake, popcornhjärna och dra åt helvete-kapital är exempel på ord i Språkrådets nyordslista för 2019. Men vet du vad orden betyder?fredag 27/12 11:57