Frölunda Torg bärgar nordiskt guld i marknadsföring

Frölunda Torg fortsätter att ta hem priser för marknadsföringskampanjen Alonnika. I förra veckan prisades kampanjen som bäst i Norden på NCSC Awards gala.

  • Publicerad 12:00, 12 jun 2019

Prisade. Emil Hemström, Anders Kåpe, Tobias Heurlin och Johanne Gabrielson. Foto: Hans Andersson

LADDA NER VÅR APP: Iphone Android

– Vi kommer att fortsätta att våga tänka annorlunda för att utveckla kundens upplevelse, säger Johanne Gabrielson, marknadschef Frölunda Torg.

Det var under julen 2018 som en kvinna vid namna Alonnika i två veckor bodde inne på köpcentret samtidigt som hon genom sociala medier berättade för alla oss andra om hennes upplevelser. Och redan i höstas prisades kampanjen i den nationella tävlingen Nordic Council of Shopping Centers, NCSC, vilket tog den vidare till de nordiska tävlingen.

– Vi ville visa upp utbudet på ett annorlunda sätt, så föddes idén till kampanjen, säger Johanne Gabrielson, marknadschef Frölunda Torg.

Frölunda Torg kan få pris för socialt arbete

Vinnarna i de nordiska länderna ställdes i förra veckan mot varandra och även här blev det alltså guld för Frölunda Torg och utnämning till ”Best Nordic Markering Campaign 2019”.

– Jag är ödmjukt tacksam och stolt över att få jobba med världens bästa team och byrå, Dear Friends i Göteborg. Vi lärde oss otroligt mycket, och priset blir en sporre att fortsätta att våga tänka annorlunda och arbeta för att utveckla upplevelsen av Frölunda Torg, säger Johanne Gabrielson.

Kampanjen får i och med den nordiska vinsten gå vidare till tävlingen ICSC European Awards 2020 som hålls i London i september.

Frölunda Torg solsatsar för 32 miljoner

Trafiken – minut för minut

KONSUMENT GÖTEBORG

Så gör du om du swishat fel

Konsument Gäller ångerrätt på nätauktion och hur gör jag om jag skickat pengar till fel person? Konsumentrådgivare Cassandra Larsson reder ut. torsdag 3/9 16:37

DEBATT

"Rädda verksamheterna i Kommersen"

Debatt: Miljöpartiet Nu hotas Cykelköket och Solidariskt Kylskåp i Kommersen vid Masthuggskajen. De måste räddas skriver en rad miljöpartistiska politiker. tisdag 22/9 11:56

KRÖNIKOR

Tjulander: Gör som gymnasieskolan – håll till höger

Krönika. Göteborg Direkt har kartlagt hur gymnasieskolorna hanterar pandemin under skolstarten. Något som vi borde ta efter i samhället i stort menar artikelförfattaren. måndag 14/9 16:45

QUIZ

Quiz: Vad kan du om din snart 400-åriga stad?

Firar 399 år i dag Idag är det ett år kvar till det stora 400-årsjubiléet för vår stad. Men vem grundade då Göteborg? Och hur gammal är egentligen Götaälvbron? I det här quizet kan du utmana dina Göteborgskunskaper.torsdag 4/6 15:11