Genrebild. Foto: Mostphotos

Full kvinna gick bärsärk i ambulansen

När ambulanspersonalen fick in en kraftigt berusad kvinna i ambulansen på Brunnsparken löpte hon amok mot både inredning och personal.

  • Publicerad 13:14, 11 okt 2018

Sista helgen i september fick ambulanspersonalen ett prio 1-larm om en kraftigt berusad kvinna vid Brunnsparken. Väl på plats hittade de kvinnan, som är i 20-årsålden, på en bänk vid spårvagnshållplatsen tillsammans med hennes pojkvän.

Kvinnan var aggressiv och fick själv välja om hon ville åka med ambulansen eller polisen. Hon valde ambulansen. Väl där inne reste hon sig plötsligt upp och började sparka mot inredningen, enligt en avvikelserapport som personalen gjort, som nyhetsbyrån Siren har tagit fram.

Ambulanspersonalen fick kvinnan lugn men efter någon sekund började hon återigen sparka mot inredningen. En av ambulanspersonalen fick tre sparkar i magen och kvinnan kastas ut ur ambulansen.

När en av ambulanspersonalen legitimerade kvinnan och skulle skriva ner hennes personnummer märkte hen att hen inte kunde hålla i pennan eftersom tummen var ur led.

Kvinnans pojkvän fick veta att de fick kontakta polisen om de skulle behöva ytterligare hjälp.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG