Vittnen höll mannen under uppsikt på Korsvägen där han greps av polisen. Foto: Mostphotos

Full man tände eld på tidningslåda i centrum

En berusad man tände under tisdagseftermiddagen eld i en tidningslåda i centrum. – Det är ju inte alls bra i den tid som är nu med brandrisk, säger polisens presstalesperson.

  • Publicerad 15:59, 31 jul 2018

Vid halv tre-tiden fick polisen i Göteborg larm om en man som hade tänt eld i en tidningslåda vid spårvagnshållplatsen Almedal.

– Jag vet inte om omfattningen av branden men jag vet att räddningstjänsten har varit där, säger polisens presstalesperson Tommy Nyman.

Följd av ett vittne hoppade mannen på en spårvagn mot Korsvägen där han steg av. Två olika vittnen höll sedan mannen under uppsikt och kunde peka ut honom för polisen.

– Det var väldigt rådigt av de som såg honom, säger Tommy Nyman.

Den misstänkte mannen är i 30-årsåldern.

– Det är ju inte alls bra i den tid som är nu med brandrisk. Dessutom var personen inte i sinnesfulla bruk så han fick omhändertas för påverkan och sova ruset av sig inne hos oss, säger Tommy Nyman.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG