Krogshow. Andres Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt bjuder upp till show i Göteborg i vår. Foto: Magnus Rangvid

GES satsar på krogshow i Göteborg

Förra årets turné gav mersmak för GES – det vill säga Glenmark, Eriksson och Strömstedt. Nu satsar trio på en krogshow i Göteborg med premiär i april.

  • Publicerad 12:44, 23 sep 2019

Tanken var egentligen att GES – Anders Glenmark, Thomas "Orup" Eriksson och Niklas Strömstedt – skulle dansat en sommar när de fick en succé med fotbollslandslagets signaturmelodi till VM i USA 1994. Men det blev mer än så och mer än "När vi gräver guld i USA".

Sommaren 2017 gjorde trion comeback som gav mersmak. Efter framgången med sex spelningar i Borgholm bestämde sig killarna för att åka på turnén sommaren 2018. Det blev återigen succé med över 100000 åskådare på resan, som bland annat landade i Göteborg.

Nu är det klart att GES satsar på en krogshow i rikets andra stad. Den 3 april är det premiär på the Theatre i Gothia Towers. Därefter väntar 15 shower under en knapp månad.

– Det är en föreställning där låtarna och vägen till dem är som smakerna i universums bästa glassbar. Vi ska servera en popshow av sällan skådat slag. Det är dags att kliva i hjältekostymerna och stanna världen en stund innan det är för sent. Medan den fortfarande snurrar av lust, idéer, toner och ord, hälsar trion i ett pressmeddelande.

Vi är GBG

    Vi är GBG