Foto: Mostphotos

Glasögontjuvar slog till på Järntorget

Natten till tisdag hade en glasögonbutik på Järntorget inbrott. – Vi vet inte omfattningen men montrarna är sönderslagna och troligtvis har de fått med sig glasögon, säger polisens presstalesperson.

  • Publicerad 08:51, 10 jul 2018

Kvart över 4 natten till tisdag började larmet på glasögonbutiken på Järntorget tjuta. Någon eller några hade krossat en ruta till butiken och tagit sig in. När polisen kom dit hade inbrottstjuvarna tagit sig därifrån.

– Det är något vittne som har hört en moped men vi vet inte om det har med detta att göra, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson hos polisen.

Vad fick de med sig?

– Vi vet inte omfattningen men montrarna är sönderslagna och troligtvis har de fått med sig glasögon. Personalen får väl göra någon form av inventering, säger Thomas Fuxborg.

Vad tror ni om möjligheterna att få tag på inbrottstjuvarna?

– Vi ska göra en teknisk undersökning och där det finns övervakningskameror kommer vi ta hjälp av dem. Jag misstänker att butiken själva har övervakningskameror också, säger Thomas Fuxborg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Trafiken – minut för minut

Vi är GBG