Jens Karletorp blir ny vd i Nya Hovås. Foto: Nya Hovås

Han ska leda utvecklingen av Nya Hovås

Hallå där... Jens Karletorp, ny vd på Nya Hovås stadsutveckling tidigare verksam inom Nitron Consult och PEAB.

  • Publicerad 18:58, 16 apr 2018

Varför tog du det här uppdraget?

Det finns många olika faktorer men det har ju inte undgått någon att det är ett fantastiskt område som byggs här. Ett område där man från början gjort saker på ett annorlunda sätt och alltid haft en dialog med de kringboende, säger Jens Karletorp.

Vad vill du göra med Nya Hovås?

Jag vill fortsätta i den andan och det tempo som man har här. Jag vill bygga en småstad där folk vill verka och bo, det ska inte bara vara ett gäng hus som står tomma på dagarna utan det ska vara rörelse i området.

Vad tror du att du har med dig i ryggsäcken som ska hjälpa dig här?

Det jag har med mig är en bredd, jag har rört mig i många olika delar av byggbranschen och jag har en vilja att göra något annorlunda och ett engagemang att bygga på ett annat sätt.

Vilka utmaningar ser du i ditt nya uppdrag?

Det finns alltid utmaningar, en är att bygga en stad istället för en fastighet och att få allt att fungera i kommunikationen mellan de olika aktörerna här. Men jag ser inga omöjliga utmaningar.

Vad ser du som det viktigast i utvecklingen av Nya Hovås?

Det viktigaste är att hålla det höga tempot vi har och nu när vi fått fler nyinflyttade i området kan vi genom dialog med dem se vad som fattas i området.

Jens Karletorp

Ålder 41.

Bor i Lindome.

Jobbat på Nitro Consult och PEAB.

Fritidssysslan är att fixa med nya huset och träna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG