Kolla in skeppet Maritiman, gå på skördemarknad på Gunnebo Slott eller fynda på loppis i Gårda. Foto: Mostphotos

Helgen då du kan skörda på kungligt vis

Det är skördetid vilket märks tydligt i veckas helgtips. Gunnebo Slott bjuder på skördemarknad och Slottsskogskolonien lika så.

  • Publicerad 13:08, 8 sep 2017

Maritimans dag

Vad: I helgen är det dags att ta med hela familjen och komma ner till Packhuskajen för att fira Maritimans dag. Där bjuds det på massor med härligheter, bland annat gästas dem av vetenskapsbussen Science Safari och deras äventyrliga ambassadör Annelie Pompe.

Var: Packhusplatsen 12.

När: Söndag klockan 11.00 till 17.00.

Mer info: Hittar du här!

Gårdaloppis

Vad: Passa på att fynda i helgen då det vankas loppis i Gårda. Här kan du hitta det mesta, kläder, husgeråd i vintage, retro, konst, böcker och skivor samt även plantor.

Var: Fabriksgatan 54.

När: Söndag klockan 11.00 till 16.00.

Mer info: Hittar du här!

Eko-marknad i slottsmiljö

Vad: I samband med Gunnebo Slotts tioårsjubileum anordnar de en ekologisk marknad i trädgården under helgen. Ett ypperligt tillfälle att uppleva skördetiden.

Var: Trädgården på Gunnebo Slott.

När: Lördag till söndag.

Mer info: Hittar du här!

Skördefest

Vad: Även på Slottsskogskolonien vankas det skördefest. Loppmarknad, café, bokmarknad, växtmarknad, poängpromenad, våfflor och chokladhjul är några av sakerna du kan se framemot.

Var: Slottsskogskolonien.

När Lördag klockan 13.00 till 16.00.

Mer info: Hittar du här!

Kultur på Lindhomen

Vad: Utomhusbio, folkdans, loppis, konstrunda och skördefest är några exempel på allt som ryms i programmet för årets upplaga av Lindholmens kulturdag. De passar även på att fira att det var 125 år sedan Aftonstjärnans bildande.

Var: Lindholmen.

När: Lördag klockan 11.00 till 23.00

Mer info: Hittar du här!
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG