Julen gör sitt intåg i nöjeshelgen

Julshower, julmarknader, jul på Liseberg! Jo, nu märks det att det bara är en månad kvar till årets största högtid. Men det finns utrymme för annat också. Som Mikkey Dee, som gästar Scandinavium med sitt Scorpions.

  • Publicerad 11:50, 24 nov 2017

Julmarknaden à la London

Vad: Julmarknaden som samlar småskalig design inom mode, inredning och konst från dagens bästa designtalanger. Gynna små, lokala kreatörer genom att köpa dina julklappar från designern som skapat produkten .

Var: Auktionsverket Kulturarena, Tredje Långgatan 9.

När: 24–26 november, fredag 16-20, lör- och söndag 10-18

Info: Hittar du här!

Hårdrock

Vad: Tyska hårdrockarna Scorpions fick fin förstärkning när Göteborgs store hårdrockhjälte Mikkey Dee anslöst i januari förra året. Nu kommer bandet till Göteborg på sin "Crazy world tour"..

Var: Scandinavium.

När: Fredag 19.30.

Info: Hittar du här!

Julshow

Vad: Med "Jul för sjutton" kommer Uno Svenningsson, Maria Lundqvist och Jenny Berggren både hylla och skämta om julen och dess traditioner.

Var: Gothenburg Studios, Polstjärnegatan 10.

När: Premiär, fredag 24 november från 18.30.

Info: Hittar du här!

Jul på Liseberg

Vad. Jultraditionen på Liseberg har hållit i sig sedan 2000 och lockar tusentals besökare till marknader, isshow, matupplevelser och möjlighet att träffa självaste tomtefar.

Var: Liseberg.

När: Fredag 15–22, lördag 12–22, söndag 13–20.

Info: Hittar du här!

Final på podcastshow

Vad. Linda Spåmans "Äkta Spåmans podcast" gör sin sista inspelning. Det sker inför publik med Min Stora Sorg, Francesca é Luigi, Lena Junoff och dj:s som extra kryddning av finalkvällen.

Var: Göteborgs stadsteaters foajébar.

När: Lördag 25 november, 20.00.

Info: Hittar du här!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG