Öl- och Whiskymässan kommer tillbaka sista helgen i oktober. Foto: Öl & Whiskymässa

Klart: Då blir det öl- och whiskyfest i Göteborg

Öl- och Whiskymässan var ett av alla stora evenemang i Göteborg som fick flytta på grund av spridningen av det nya coronaviruset. Nu har ett nytt datum satts.

  • Publicerad 13:05, 18 mar 2020

Kan till och med bli bättre.

Alla stora evenemang på Svenska Mässan fick flyttas eller ställas in på grund av spridningen av det nya coronaviruset. Ett av evenemangen som flyttas är Öl & Whiskymässan som skulle ha arrangerats i april.

Öl & Whiskymässan flyttas efter regeringens beslut

Att hitta ett nytt datum har inte varit lätt eftersom Svenska Mässan ofta är bokad. Men nu står det klart vilken helg det blir öl- och whiskyfest i Göteborg: 30–31 oktober. Det skriver Beernews.

–  Det var det enda datumet som var möjligt i höst, meddelar Emelie Oscarson på Svenska Dryckesmässor, till Beernews.

Den som redan har biljett har säkrat sin plats.

– I det stora hela blir det likadant. Det kan bli någon förändring på skissen, men tror det till och med kan bli bättre, säger Emelie Oscarson.

Öl & Whiskymässan

Förra året hade Öl & Whiskymässan i Göteborg fler än 190 utställare, 25 024 besökare och inte minst ett officiellt världsrekord. Guinness World Records fanns på plats för att bekräfta att 2 283 personer hade samlats för världens största whiskyprovning någonsin.

Trafiken – minut för minut

DEBATT

"Bryt ihop men se till att gå vidare"

Retorikcoachen om coronapandemin. Alla påverkas vi av den rådande corona-situationen men vissa slår den hårdare mot. Jenny Ralphsson Jernberg vet hur man tar sig genom tuffa motgångar.tisdag 24/3 16:53

QUIZ

QUIZ: Vad betyder nyorden?

35 ord har skapats eller blivit vanligare under 2019 Animoji, deepfake, popcornhjärna och dra åt helvete-kapital är exempel på ord i Språkrådets nyordslista för 2019. Men vet du vad orden betyder?fredag 27/12 11:57