Foto: Michael Erhardsson

Klart: Way out west 2020 ställs in

I tur och ordning har sommarens stora evenemang ställts in. Nu har turen kommit till Way out west.

  • Publicerad 10:33, 20 maj 2020

Behåll din biljett.

Konsertarrangören Luger hade sedan tidigare lovat att återkomma med besked om sommarens Way out west i mitten av maj. Den 20 maj kom beskedet: festivalen ställs in.

Beskedet: Liseberg ställer in alla konserter i sommar

”Med alla faktorer inräknade, och sett till den situation vi nu befinner oss i, är det ett beslut som tyvärr varit oundvikligt”, skriver Luger i ett meddelande.

Samtidigt tillkännages datum för nästa års festival: 12–14 augusti 2021.

Ola Broquist på Luger säger till GP att i princip alla artister de varit i kontakt med sagt att de vill komma nästa sommar.

Biljetter till årets festival kommer att vara giltiga för nästa år.

Arrangörerna vädjar till besökare att behålla sin biljett. Den som gör det får sin biljett uppgraderad till premium-nivå.

”Att behålla din biljett är det enskilt viktigaste du kan göra för att stötta framtida Way Out West. Samma gäller för alla andra evenemang som just nu ställs in eller flyttas fram. Kulturella mötesplatser kommer vara viktigare än någonsin när vi tagit oss igenom denna tid, och vi uppmuntrar alla som har möjlighet att stötta sina lokala aktörer att göra det efter förmåga.”

Den som vill återlösa sin biljett kan göra det. De närmaste dagarna kommer information kring detta från biljettleverantören Ticketmaster.

Göteborgsnöje

Hon gör Filmfestivalens affisch 2021

Nöje "Som göteborgare är det särskilt roligt" Hon är etablerade sedan 90-talet och har väckt uppmärksamhet med bland annat ett upp och nedhängande träd över Drottninggatan i Stockholm. Nu presenteras Göteborgskonstnären Charlotte Gyllenhammar...torsdag 3/12 10:03

Krönikor

Jernberg: Så ger du kritik på ett smartare sätt

Krönika Retorik Kritik kan både vara svårt att ta emot och att ge. Det här ska du tänka på för att kritiken inte ska landa fel hos mottagaren. söndag 29/11 12:10

Konsumentfrågan

Synade min optiker – kan jag ångra mitt köp?

Konsument Konsument Får jag ångra mitt köp efter att jag synat min optiker? Vad gäller om jag köpt en vara över Facebook? Konsumentrådgivare Cassandra Larsson reder ut. söndag 22/11 11:51

Debatt

"Vi måste hitta sätt att binda ihop staden"

Debatt Debatt: Västsvenska Handelskammaren Med Älvstadens utbyggnad har en förflyttning av Göteborgs centrum börjat, här pekas Frihamnen ut som en ny mitt. Nu måste vi ta tag i frågan om hur vi binder ihop staden över vattnet och på Hisingen. lördag 28/11 11:40