Brott. En knivskuren man hittad på Hjällbo Torg. Foto: Sten-Åke Stenberg

Knivmord på Hjällbo Torg

I natt knivskars en man och hittades av privatpersoner liggandes på Hjällbo Torg. Först uppgav larmaren till polisen att det rörde sig om en fyllerist, men så var inte fallet. Mannen fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda. Brottet rubriceras som mord.

  • Publicerad 08:23, 29 jul 2019

Vid midnatt larmar privatpersoner polisen om en liggande fyllerist på Hjällbo Torg. Men när blåljuspersonal kommer till platsen visar det sig att personen är allvarligt knivskuren.

Polisen inleder livräddande åtgärder så som HRL och mannen förs med ambulans till sjukhus. Enligt uppgifter till GP var mannen inte kontaktbar när han fördes från platsen.

Klockan 11.50 meddelar polisen att mannens liv inte kunnat räddas. Polisen har under natten och morgonen jobbat med att identifiera mannen, men ännu inte lyckats. Hans ålder uppskattas vara mellan 20-40 år, ytterligare kännetecken vill inte polisen ge ut, av hänsyn till eventuella anhöriga.

Polisen har genomfört en dörrknackning i området i syfte att hitta vittnen till händelsen och uppmanar allmänheten att ringa och tipsa ifall de vet något.

Polisen har i nuläget rubricerat händelsen till mord, alternativt dråp.

Ingen är misstänkt eller gripen.