Polisen har upprättat en anmälan om rån. Foto: Mostphotos

Knivrån på Järntorget: "De blev nedslagna och sparkade på"

Två män blev under natten till tisdag nedslagna och misshandlade på Järntorget. – Den ena gärningsmannen visade en kniv. En annan gjorde en rörelse som visade att han hade en pistol, men ingen pistol var synlig, säger polisens presstalesperson.

 • Publicerad 07:27, 11 sep 2018

Polisen larmades till Järntorget 00:40. Då hade det gått fem minuter sedan tre unga gärningsmän misshandlat två män i 25-årsåldern. En av männen blev också rånad.

– De blev nedslagna och sparkade på. Den ena gärningsmannen visade en kniv. En annan gjorde en rörelse som visade att han hade en pistol, men ingen pistol var synlig, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Vad fick gärningsmännen med sig?

– En Hugo Boss-väska och ett par hörlurar, säger Thomas Fuxborg.

De misshandlade männen behövde inte köras till sjukhus för sina skador.

– De hade tagit sig till Vasa Viktoriagatan när vi kom dit. Vi spanade i området men hittade inte gärningsmännen, säger Thomas Fuxborg.

Polisen har gjort en anmälan om personrån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

  Dagens namn – 12 november

  Nyheter FILM! Ett av dagens namn var ett av de mest omtyckte förnamnen i Tyskland på medeltiden. Gissa vilket!måndag 12/11 10:30

  Helgtipset: Bästa guiden för bästa helgen i Göteborg

  Nyheter Röjig rock med Union Carbide Productions eller Ian Rusths efterlängtade konst? Eller den musikaliska föreningen mellan Vanessa Liftig och Matti Ollikainen…? Några av helgens möjligheter. Bästa tipsen...fredag 9/11 12:30

  Backstreet Boys till Scandinavium

  Nyheter Backstreet´s back alright! 90-talet hälsar på när Backstreet Boys kommer till Scandinavium i maj.fredag 9/11 11:48

  Dagens namn – 9 november

  Nyheter FILM! Dagens namn har grekiskt ursprung.fredag 9/11 10:30

  Vi är GBG