Foto: Mostphotos

Kvinna slagen och rånad vid Bäckebol

På pendelparkeringen vid Bäckebol blev en kvinna rånad av två yngre män sent på torsdagskvällen. Männen slog henne och tog hennes plånbok.

  • Publicerad 08:00, 4 okt 2019

Kvinnan, som är i 30-årsåldern, larmade polisen klockan 23 på torsdagskvällen. Då hade hon tagit sig hem efter rånet som inträffat tio minuter tidigare. Hon berättade att hon blivit slagen och rånad av två yngre män.

– Rånet var på pendelparkeringen vid Bäckebol, mitt emot Preemtappen. Så hon bor nog inte så långt därifrån, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Eftersom gärningsmännen hade slagit kvinnan så började polisen med att åka hem till henne för att kontrollera hennes skador.

– Hon hade sår på kroppen men hon var inte i behov av sjukvård. Vi pratade med henne och skrev en anmälan, säger Thomas Fuxborg.

Det finns ingen gripen eller misstänkt för rånet.

Trafiken – minut för minut

DEBATT

DEBATT: "Vinstjakt har lett till en kris i hemtjänsten"

Jonas Attenius (S) och Marina Johansson (S). Hemtjänsten förtjänar att prioriteras. Minutscheman måste bort, villkoren förbättras och antalet anställda bli fler. Det menar artikelförfattarna.måndag 24/2 14:34

QUIZ

QUIZ: Vad betyder nyorden?

35 ord har skapats eller blivit vanligare under 2019 Animoji, deepfake, popcornhjärna och dra åt helvete-kapital är exempel på ord i Språkrådets nyordslista för 2019. Men vet du vad orden betyder?fredag 27/12 11:57