Langartrio fast med stor mängd knark

Under en polisinsats i Askim-Frölunda-Högsbo nyligen beslagtog polisen en stor mängd narkotika och tre personer häktades misstänkta för narkotikabrott. Även ett handeldvapen togs i beslag.

  • Publicerad 11:02, 25 okt 2017

Det var under dagarna torsdag till lördag förra veckan som polisen i Södra Göteborg genomförde en narkotika- och vapeninsats i Askim-Frölunda-Högsbo samt Tynnered. Tre personer i 20-årsåldern greps och häktades misstänkta för grovt narkotika- och vapenbrott och polisen hittade även narkotika med ett värde på omkring 500 000 kronor.

– Det är en anmärkningsvärt stor mängd narkotika, vanligtvis är det bara några gram som beslagtas när vi gör insatser mot langare, säger David Fagerberg, polisinspektör.

Flera misstänkta för brott

Under de tre kvällarna som insatsen varade genomfördes i övrigt cirka 35 kroppsbesiktningar vilket ledde till att hela 31 personer misstänktes för ringa narkotikabrott.

– Tyvärr konstaterades även att ett tiotal ungdomar under 18 år var påverkade av narkotika. Vi genomför kontinuerligt insatser med olika fokus ibland är det trafikrelaterat nu var det narkotika och vapen, säger David Fagerberg.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG