Låt hela helgen bli en Kärlekssymfoni!

Fredagen den 13 är inget för den som söker otur. Tvärt om är aftonen fylld av musik, dans, poesi och teater. Får man inte nog då finns det mer på lördag och söndag.

  • Publicerad 11:40, 13 okt 2017

Kulturnatta

Vad: Hela Göteborgs kultur är på tårna för att visa upp det rika kulturlivet staden har. Teater, poesi, dans, konst, musik... Allt finns och lite till.

Var: Överallt, främst på kulturinstitutioner i centrala Göteborg.

När: Från eftermiddagen och framåt fredag, 13 oktober.

Mer info: hittar du här!

Kärlekssymfoni

Vad: ”En sång till kärleken”. Så beskrev tonsättaren Olivier Messiaen "Turangalîla" –symfonin, som med sin färggranna, suggestiva och extatiska musik sätter alla känslor i brand via chefsdirigent Ken Nagano.

Var: Göteborgs konserthus.

När: Lördag 14 oktober, 15.00.

Mer info: hittar du här!

Bagageluckeloppis

Vad: Om vädret tillåter finns det chans att tjäna en extra hacka eller göra av med pengar i jakten på fyndet du inte visste att du behövde.

Var: Dalens fotbollsplaner, Slottsskogen.

När: Söndag 15 oktober, mellan 11 och 15.

Mer info: hittar du här!

Amanda hyllar Beatles

Vad: Sångensemblen Amanda hyllar Beatles med sin föreställning "Hjälp", där Liverpoolbandets musik får nya, livfulla vokalarrangemang med göteborgsk touch.

Var: Musikens hus, Djurgårdsgatan 13.

När: Fredag 13 oktober, 19.30, lördag 14 och 15 oktober 15.00.

Mer info: hittar du här!

Karaoke och vietnamesiskt

Vad: Premiär för restaurangen bjuder vietnamesisk mat tillsammans med karaoke enligt ett för Göteborg nytt koncept. Med karaoke box kan mindre sällskap sjunga sina favoriter. Sju rum i olika storlek finns.

Var: Sing Sing, Karl Johansgatan 86.

När: Invigning fredag 13 oktober.

Mer info: hittar du här!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG