Brott. Under natten till måndag blir en man i Bergsjön knivskuren i samband med ett lägenhetsbråk. Foto: Mostphotos

Man knivskuren efter lägenhetsbråk i Bergsjön

Under natten mot måndagen får polisen ett larm om misstänkt misshandel i en lägenhet i Bergsjön. Larmaren uppger att hen sett blod i trappuppgången.

  • Publicerad 09:26, 7 maj 2018

Det var vid elva-tiden i natt som en person boende vid Rymdtorget hörde av sig till polisen och uppger att han hör ljud från grannlägenheten som tyder på bråk.

– Han säger att han hör en man ropa högt på engelska från en grannlägenhet och han ska även ha sett spår av blod i trappuppgången, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg.

När polisen kommer till platsen anträffas en man som blivit knivskuren. Inne i lägenheten finns ytterligare tre personer som tas in på förhör.

– Den knivskurne mannen har förts till sjukhus och har varit sövd så jag vet inte om han har hörts ännu. Ingen har ännu gripits för misshandeln, vi söker även efter en femte person som ska ha lämnat lägenhet innan vi kom dit, säger Thomas Fuxborg.

Lägenheten har tillsvidare spärrats av för teknisk undersökning och polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG