Man rånades på bilen vid Svaleboskogen

En man blev i eftermiddags rånad på sin bil av tre maskerade personer. Polisen söker nu efter trion som kan vara beväpnade.

  • Publicerad 16:44, 7 mar 2018

Det var vid 15-tiden i eftermiddags som en man befann sig i sin bil vid Svaleboskogen i Göteborg. Enligt polisen ska tre maskerade män dykt upp och hotat mannen med vad som såg ut som en pistol. Trion försvann därefter i mannens bil.

– Det kan röra sig om fler inblandade. Ytterligare en bil lämnade området samtidigt och vi sätter den i samband med detta, säger Tommy Nyman, polisens presstalesman.

Det finns inga uppgifter om att den rånade mannen och de övriga haft någon anknytning till varandra. Händelsen rubriceras som rån och grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

– I nuläget har vi lagt ut en beskrivning av fordonet med registreringsnummer till alla polisenheter, säger Tommy Nyman.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG