Melander tar över efter Malmberg på Gunnebo

Sven Melander som spelar i sommarens uppsättning av Spanska Flugan på Gunnebo slott!

  • Publicerad 12:00, 18 mar 2017

Hur känns det att ta över efter Claes Malmberg som spelat där sju år i sträck?

– Det känns liksom ingenting. Jag är ju en stor beundrare av Claes och tycker att han är en av de roligaste som finns så på det sättet är det lite jobbigt. Men jag har ju tackat ja så det är ingen idé att gå runt med gelé i knäna.

Hur länge tänker du bli kvar?

– Hahaha! Jag är ju betydligt äldre än Claes så jag får nog ta en dag i taget.

På tal om det. Du fyller 70 år i höst. Hur orkar du?

– 70 är det nya 50! (Skratt) Förr var människor utarbetade i min ålder. När jag föddes var min förväntade livslängd runt 70, men nu är den snarare 80 så på det viset har det ju förändrats. Titta bara på USA där man hade de två äldsta presidentkandidaterna någonsin. Men visst, det är klart att jag märker att jag blivit äldre rent fysiskt, men mentalt blir jag aldrig äldre än moppe-åldern.

Pension är inget för dig?

– Jag uppbär faktiskt pension, men att sluta jobba har jag inte tänkt.

Har du någon relation till Gunnebo?

– Nej, jag har faktiskt aldrig varit där. På sommaren har jag oftast haft fullt upp med egna åtaganden, så det är det sämsta med det här jobbet. Man hinner inte se så mycket annat. Men jag ser verkligen fram emot att få spela där. Jag tror att det blir en fantastiskt rolig föreställning i en fin miljö.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG