Möt redaktionen i Nordstan på måndag!

Vid sidan om aktiviteterna på Posthotellet förlängs Opportunity Day till Nordstan. Här finns Göteborg Direkt på plats under hela dagen för att möta er läsare. "Jag ser fram emot en unik möjlighet för oss att träffa våra läsare över en kopp kaffe", säger Göteborg Direkts chefredaktör Joakim Fransson.

  • Publicerad 10:00, 29 okt 2017

Måndagen den 30 oktober har du som läsare möjlighet att möta såväl reportrar från redaktionen som kollegor på säljavdelningen när vi för en dag slår oss ner i Nordstan. Tanken är att få ett personligare möte och kunna ta del av tips, frågor och synpunkter. Gärna med utgångspunkt från dina erfarenheter av hur integration genom arbete påverkat ditt liv.

– 135 000 göteborgare läser Göteborg Direkt varje vecka och några av dessa läsares historier och synpunkter hoppas vi kunna fånga upp i Nordstan på måndag, säger chefredaktör Joakim Fransson.

Tillsammans med ett 20-tal sponsorer från bland annat näringslivet, kommunen och ideella organisationer vill Göteborg Direkt stötta initiativet som genomförs för andra året i rad.

– När jag först fick höra talas om Opportunity Day och Helena Lindahls (se artikel ovan) fantastiska engagemang i frågan kändes det givet för oss, som hela Göteborgs lokaltidning, att vara med och stötta på ett hörn, säger Joakim Fransson och tillägger:

– Integration genom arbete - bättre kan det inte sägas.

Göteborg Direkt kommer att finnas på plats mellan klockan 10-17 vid utrymmet utanför Feskarbröderna, i närheten av hissarna. Vi hoppas få möjlighet att möta dig – och självklart bjuder vi på kaffe. Väl mött!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG