Nyheter: Läs helgens tidning av Göteborg Direkt

Göteborg Direkt går att läsa i pappersformat, på webben men även som e-tidning. Du som inte får tidningen i brevlådan har chansen att läsa den i PDF-format.

  • Publicerad 16:36, 17 nov 2019

ASKIM – NORRA HALLAND

Läs om vildsvinsjägarnas dilemma i Askim, det farliga övergångsstället i Hovås Allé och Askimsföretaget som prisas för sin snabba tillväxt.

ANGERED – ÖSTRA GÖTEBORG

Läs om domen efter mordet på Ali Reza, det öppna såret efter taggtrådsdrevet i Kviberg och Mohammed Ali som prisas för sitt engagemang för barn och unga.

CENTRUM – MAJORNA – LINNÈ

Läs om historiska huset i Haga som ska återskapas, kommunens kovändning om fimpomaterna och att McDonalds-apan på Universeum har blivit mamma.

FRÖLUNDA – HÖGSBO

Läs om dieseltjuven som fick ett epilepsianfall, det historiska fyndet i Axelhuset och Önnereds satsning på handboll för alla.

HISINGEN

Läs om Torslandaelevernas enorma snöglädje, var det kan bli nya sommargågator och varför PRO inte får vara kvar i Folkets Hus.

Trafiken – minut för minut

DEBATT

"Vi har ett välfärdsnödläge"

DEBATT Satsa på primärvården och förbättra villkoren för sjukhuspersonalen är två punkter som Vänsterpartiets Eva Olofsson, Carina Örgård och Jan Alexandersson tycker bör prioriteras i regionen.torsdag 16/1 11:36

QUIZ

QUIZ: Vad betyder nyorden?

35 ord har skapats eller blivit vanligare under 2019 Animoji, deepfake, popcornhjärna och dra åt helvete-kapital är exempel på ord i Språkrådets nyordslista för 2019. Men vet du vad orden betyder?fredag 27/12 11:57