UNDER UTREDNING. Polisen vet fortfarande inte vad som hänt kvinnan som hittades skadad på Björkhöjdsgatan på söndagsmorgonen. Foto: Mostphoto

Oklart vad som hänt skadade kvinnan i Frölunda

Polisen vet fortfarande inte vad som hänt den kvinna som hittades skadad på Björkhöjdsgatan i Västra Frölunda förra helgen.

  • Publicerad 11:30, 9 feb 2018

Det är fortfarande oklart vad som hände kvinnan som hittades svårt skadad på Björkhöjdsgatan i Västra Frölunda på söndagsmorgonen. Polisen är förtegen om detaljerna i förundersökningen som pågår.

Läs mer: Kvinna hittad svårt skadad i Västra Frölunda

– Vi håller på att jobba med vad det är för typ av överfall som hon har utsatts för. Vi kan inte säga vad syftet med överfallet var ännu, säger förundersökningsledaren Jarl Winqvist.

Kvinnan var enligt uppgift medvetslös när hon hittades och fördes akut till sjukhus. Polisen har dock kunnat höra henne under veckan och nya förhör ska hållas inom kort.

Ni vet alltså inte om det var ett slumpmässigt överfall eller inte?

– Nej, vi vet ännu inte vad det är för typ av överfall eller om det överhuvudtaget är ett överfall. Men vi jobbar utifrån teorierna att hon har råkat ut för något.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt!

Comments powered by Disqus.

Vi är GBG